Pular para o conteúdo principal
  • Portal do Governo Brasileiro
  • Atualize sua Barra de Governo
Início
Buscar: Pesquisador(a) | Publicação
Portuguese Chinese (Simplified) English French German Korean Russian Spanish Swahili Yoruba

Menu principal

  • PESQUISADORES
  • REVISTAS
  • ASSUNTOS
  • PUBLICAÇÕES
Início Thermal expansion of epoxy and polyester polymer mortars¿plain mortars and fibre-reinforced mortars

Thermal expansion of epoxy and polyester polymer mortars¿plain mortars and fibre-reinforced mortars

Título: 
Thermal expansion of epoxy and polyester polymer mortars¿plain mortars and fibre-reinforced mortars
Autor: 
João Marciano Laredo dos Reis
Ano: 
2003
DOI: 
10.1016/S0142-9418(03)00021-7
Revista: 
Polymer Testing
ISSN: 
01429418
Tags: 
Thermal degradation
caracterização
Concreto Polimérico
Home: 
[doi:10.1016/s0142-9418(03)00021-7]
Idioma: 
Inglês
Buscar essa publicação no Google Acadêmico

Publicações com a mesma autoria

A Thermomechanical and Adhesion Analysis of Epoxy/Al2O3 Nanocomposites
An alternative methodology to repair localized corrosion damage in metallic pipelines with epoxy resins
Experimental investigation of the mechanical behaviour of spot welding-adhesives joints
Long-term effect of diesel degradation on polyoxymethylene at different temperatures
Estimation of crack-tip-opening displacement and crack extension of glass fiber reinforced polymer mortars using digital image correlation method
Displacement rate effect in the fracture toughness of glass fiber reinforced polyurethane
Assessment of fracture properties of epoxy polymer concrete reinforced with short carbon and glass fibers
Barley Residue Reinforced Polymer Mortars: Fracture Mechanics Approach
Mechanical properties of castor oil polymer mortars
A NDT assessment of fracture mechanics properties of fiber reinforced polymer concrete
  •  
  • 1 de 11
  • próximo ›

Sugestão de publicações

  • Caracterização do Material Cimentício de Colunas de Consolidação Profunda Radial

Sobre o site | Fale conosco

Versão Alpha. As informações contidas neste site foram importadas do Lattes no dia 20/04/2022.