Pular para o conteúdo principal
  • Portal do Governo Brasileiro
  • Atualize sua Barra de Governo
Início
Buscar: Pesquisador(a) | Publicação
Portuguese Chinese (Simplified) English French German Korean Russian Spanish Swahili Yoruba

Menu principal

  • PESQUISADORES
  • REVISTAS
  • ASSUNTOS
  • PUBLICAÇÕES
Início Theoretical B2B knowledge management framework focused on value co-creation

Theoretical B2B knowledge management framework focused on value co-creation

Título: 
Theoretical B2B knowledge management framework focused on value co-creation
Autor: 
Andrei Bonamigo
Ano: 
2022
DOI: 
10.1108/VJIKMS-10-2021-0239
Revista: 
VINE Journal of Information and Knowledge Management Systems
ISSN: 
20595891
Tags: 
KM
Value co-creation
Industrial service
Knowledge Management
Business to business
Home: 
[http://https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/VJIKMS-10-2021-0239/full/html?skipTracking=true]
Idioma: 
Inglês
Buscar essa publicação no Google Acadêmico

Publicações com a mesma autoria

Criteria for selecting actors for the value co-creation in startups
Value Co-creation and Leadership: An Analysis Based on the Business Ecosystem Concept
Manejo dos dejetos de suínos através do sistema de compostagem
Dairy production barriers diagnosis in Southern Brazil
Relationship between barriers and key factors of dairy production in Santa Catarina, Brazil
Diferenciais competitivos adotados por empresas de tecnologia da informação da cidade de Chapecó/SC e região
FRAGILIDADESN A ATUAÇÃO DOS PROFISSIONAISD AS EQUIPES DE SAÚDE DA FAMÍLIA DESCRITASN A LITERATURA
Diagnóstico da produção e comércio cunícula no Estado de Santa Catarina
PRODUCCIÓN Y CONSUMO DE CARNE DE CONEJO EN SANTA CATARINA/BRASIL
Dairy production diagnosis in Santa Catarina, Brazil, from the perspective of business ecosystem
  •  
  • 1 de 3
  • próximo ›

Sugestão de publicações

  • ANALYSIS OF THE FACTORS THAT FACILITATE THE CREATION OF KNOWLEDGE AND INNOVATION IN PUBLIC ORGANIZATIONS

Sobre o site | Fale conosco

Versão Alpha. As informações contidas neste site foram importadas do Lattes no dia 20/04/2022.