Pular para o conteúdo principal
  • Portal do Governo Brasileiro
  • Atualize sua Barra de Governo
Início
Buscar: Pesquisador(a) | Publicação
Portuguese Chinese (Simplified) English French German Korean Russian Spanish Swahili Yoruba

Menu principal

  • PESQUISADORES
  • REVISTAS
  • ASSUNTOS
  • PUBLICAÇÕES
Início Sensory evaluation of ovine milk yoghurt with inulin addition

Sensory evaluation of ovine milk yoghurt with inulin addition

Título: 
Sensory evaluation of ovine milk yoghurt with inulin addition
Autor: 
Adriana Cristina de Oliveira Silva
Ano: 
2015
DOI: 
10.1111/1471-0307.12189
Revista: 
International Journal of Dairy Technology (Print)
ISSN: 
1364727X
Idioma: 
Inglês
Buscar essa publicação no Google Acadêmico

Publicações com a mesma autoria

Cupuassu (Theobroma grandiflorum) pulp, probiotic, and prebiotic: Influence on color, apparent viscosity, and texture of goat milk yogurts
Physical hazards in dairy products: Incidence in a consumer complaint website in Brazil
Physicochemical evaluation of sheep milk yogurts containing different levels of inulin
Milk from different species on physicochemical and microstructural yoghurt properties
Segurança alimentar de leite pasteurizado tipo C beneficiado em Minas Gerais avaliado por parâmetros microbiológicos e físico-químicos
Effect of different fat replacers on the physicochemical and instrumental analysis of low-fat cupuassu goat milk yogurts
Pesquisa de coliformes a 30ºC e coliformes a 45ºC em queijo tipo mussarela
Jaboticaba yoghurts enriched with whey protein or albumin: evaluation of phenolic content and color
Monitoramento de qualidade do leite cru e da higienização de tetos, equipamentos e utensílios.
Quantification of biogenic amines in fabrication steps of Gorgonzola-type cheese
  •  
  • 1 de 4
  • próximo ›

Sobre o site | Fale conosco

Versão Alpha. As informações contidas neste site foram importadas do Lattes no dia 20/04/2022.