Pular para o conteúdo principal
  • Portal do Governo Brasileiro
  • Atualize sua Barra de Governo
Início
Buscar: Pesquisador(a) | Publicação
Portuguese Chinese (Simplified) English French German Korean Russian Spanish Swahili Yoruba

Menu principal

  • PESQUISADORES
  • REVISTAS
  • ASSUNTOS
  • PUBLICAÇÕES
Início Pulp chamber temperature changes during resin composite photo-activation.

Pulp chamber temperature changes during resin composite photo-activation.

Título: 
Pulp chamber temperature changes during resin composite photo-activation.
Autor: 
Luis Felipe Jochims Schneider
Ano: 
2005
Revista: 
Brazilian Journal of Oral Sciences (Online)
ISSN: 
16773225
Tags: 
Compósitos Odontológicos
Tempreratura
Home: 
[http://www.fop.unicamp.br]
Idioma: 
Português
Buscar essa publicação no Google Acadêmico

Publicações com a mesma autoria

Influence of resin matrix on the rheology, translucency, and curing potential of experimental flowable composites for bulk-fill applications
Light and viscosity effects on the curing potential of bulk-fill composites placed in deep cavities
Physicochemical Properties and Biological Effects of Quaternary Ammonium Methacrylates in an Experimental Adhesive Resin for Bonding Orthodontic Brackets
Thiourethane-functionalized fillers: biological properties and degradation resistance
Abordagem multidisciplinar na estética do sorriso
Adhesion and optics: The challenges of esthetic oral rehabilitation on varied substrates-Reflections based on a clinical report
Curing potential and color stability of different resin-based luting materials
Does ceramic translucency affect the degree of conversion of luting agents?
Silane content influences physicochemical properties in nanostructured model composites
Aceitabilidade de resinas bulk-fill por cirurgiões-dentistas: um estudo com grupos focais
  •  
  • 1 de 11
  • próximo ›

Sugestão de publicações

  • Avaliação de compósitos odontológicos por análise térmica e microscopia eletrônica de varredura

Sobre o site | Fale conosco

Versão Alpha. As informações contidas neste site foram importadas do Lattes no dia 20/04/2022.