Pular para o conteúdo principal
  • Portal do Governo Brasileiro
  • Atualize sua Barra de Governo
Início
Buscar: Pesquisador(a) | Publicação
Portuguese Chinese (Simplified) English French German Korean Russian Spanish Swahili Yoruba

Menu principal

  • PESQUISADORES
  • REVISTAS
  • ASSUNTOS
  • PUBLICAÇÕES
Início Food defense: Perceptions and attitudes of Brazilian dairy companies

Food defense: Perceptions and attitudes of Brazilian dairy companies

Título: 
Food defense: Perceptions and attitudes of Brazilian dairy companies
Autor: 
Maria Carmela Kasnowski Holanda Duarte
Ano: 
2020
DOI: 
10.3168/jds.2020-18338
Revista: 
Journal of Dairy Science
ISSN: 
00220302
Home: 
[doi:10.3168/jds.2020-18338]
Idioma: 
Inglês
Buscar essa publicação no Google Acadêmico

Publicações com a mesma autoria

Ultraviolet radiation: An interesting technology to preserve quality and safety of milk and dairy foods
Traceability: Perceptions and attitudes of Brazilian non-bovine dairy processors
The effect of the commercial fish gelatin protein hydrolysate on rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet quality
Traceability: Perception and attitudes of artisanal cheese producers in Brazil
Probiotic dairy foods and postprandial glycemia: A mini-review
Listeria spp.: Um patógeno Emergente
Paraprobiotics and postbiotics: concepts and potential applications in dairy products
Escherichia coli: Uma Revisão Bibliográfica
Impact of probiotics and prebiotics on food texture
Detección, caracterización serológica y antibiogramas de Escherichia coli aislada de carne de ternera entera y picada.
  •  
  • 1 de 5
  • próximo ›

Sobre o site | Fale conosco

Versão Alpha. As informações contidas neste site foram importadas do Lattes no dia 20/04/2022.