Pular para o conteúdo principal
  • Portal do Governo Brasileiro
  • Atualize sua Barra de Governo
Início
Buscar: Pesquisador(a) | Publicação
Portuguese Chinese (Simplified) English French German Korean Russian Spanish Swahili Yoruba

Menu principal

  • PESQUISADORES
  • REVISTAS
  • ASSUNTOS
  • PUBLICAÇÕES
Início Essential Oils for Food Application: Natural Substances with Established Biological Activities

Essential Oils for Food Application: Natural Substances with Established Biological Activities

Título: 
Essential Oils for Food Application: Natural Substances with Established Biological Activities
Autor: 
Nathália Ramos de Melo
Ano: 
2017
DOI: 
10.1007/s11947-017-1948-6
Revista: 
Food and Bioprocess Tecnhnology
ISSN: 
19355149
Home: 
[doi:10.1007/s11947-017-1948-6]
Idioma: 
Inglês
Buscar essa publicação no Google Acadêmico

Publicações com a mesma autoria

Biological activities and major components determination in essential oils intended for a biodegradable food packaging
Avaliação e desenvolvimento de filme antimicrobiano laminado na conservação de queijo tipo gorgonzola
Assessment of the efficiency of essential oils in the preservation of postharvest papaya in an antimicrobial packaging system
Aplicação de nanotecnologia em embalagens de alimentos
Contaminação por Fungos e Presença de Aflotoxinas em Amendoim.
Edible coatings used for conservation of minimally processed vegetables: a review
Antimicrobial effectiveness and color stability of protein-based films incorporated with essential oils
Aplicação de filme ativo diretamente em queijo mussarela
Avaliação de filme antimicrobiano para conservação de queijo coalho
Complex coacervates obtained from interaction egg yolk lipoprotein and polysaccharides
  •  
  • 1 de 8
  • próximo ›

Sobre o site | Fale conosco

Versão Alpha. As informações contidas neste site foram importadas do Lattes no dia 20/04/2022.