Pular para o conteúdo principal
  • Portal do Governo Brasileiro
  • Atualize sua Barra de Governo
Início
Buscar: Pesquisador(a) | Publicação
Portuguese Chinese (Simplified) English French German Korean Russian Spanish Swahili Yoruba

Menu principal

  • PESQUISADORES
  • REVISTAS
  • ASSUNTOS
  • PUBLICAÇÕES
Início Competitividade do leite em pó brasileiro

Competitividade do leite em pó brasileiro

Título: 
Competitividade do leite em pó brasileiro
Autor: 
Nathália Ramos de Melo
Ano: 
2012
Revista: 
Revista de Política Agrícola
ISSN: 
14134969
Idioma: 
Português
Buscar essa publicação no Google Acadêmico

Publicações com a mesma autoria

Development of active plastic crate and evaluation of phytopathogenic and pathogenic food spoilage micro-organism inhibiton
Nα-lauroyl-l-arginine ethyl ester monohydrochloride, an antimicrobial agent and its use: a review
Avaliação de Agentes Antioxidantes no mantenimento das características comerciais de maças minimamente processadas
Inhibition of microbial growth in bread through active packaging
Embalagem ativa para fabricação de leite delactosado
A novel insight on an ancient aromatic plant: The rosemary (Rosmarinus officinalis L.)
Antimicrobial activity studies and characterization of cellulose acetate films containing essential oils
Effect of the addition of psyllium (plantago ovata forsk) on the physicochemical characteristics of frozen banana pulp during storage
Mechanical properties of PVC film after contact with foods simulantes and food
Effects of high hydrostatic pressure processing on structure and functional properties of biodegradable film
  •  
  • 1 de 8
  • próximo ›

Sobre o site | Fale conosco

Versão Alpha. As informações contidas neste site foram importadas do Lattes no dia 20/04/2022.